Loreta Golf Club Pyšely

Loreta Golf Club Pyšely je vyhledávaným resortem zasazeným do malebné krajiny Posázaví. Golfové hřiště na Pyšelých, které se nachází jen 25 kilometrů od Prahy, bylo otevřeno v roce 2013 a již v roce 2015, 2015 a 2017 bylo vyhlášeno golfovým hřištěm roku podle čtenářů časopisu Golf Digest a v roce 2019 si vysloužilo ocenění nejkvalitnější hřiště roku v anketě golfový areál roku. 

Golfový resort Loreta Golf Club Pyšely hráčům nabízí mistrovských osmnáct jamek s parem 72, prostorný driving range, rozsáhlou short game area i klubovnu s restaurací, ubytováním, spa, šatnami a golfovým obchodem.

Mistrovská osmnáctka v Pyšelích navržená Keithem Prestonem

S golfovým hřištěm v městě Pyšely je nerozlučně spojeno jméno architekta Keitha Prestona, který navrhoval také oceňovaná golfová hřiště Albatross a Ypsilonka. Renomovaný architekt dokonale využil členitou krajinu včetně lesních zákoutí a vzrostlých stromů a vybudoval sportovně náročné hřiště z mistrovských odpališť a zároveň dobře hratelné hřiště pro středně pokročilé hráče ze žlutých a červených odpališť. 

Vyzkoušejte Loreta Hotel Pyšely

Přímo uprostřed golfového hřiště se nachází Loreta hotel, který je umístěný v podkroví klubové budovy a naprosto si vás získá svými výhledy na golfové hřiště Pyšely i do okolí. Ubytování v klidné lokalitě nabízí 24 lůžek v osmi dvojlůžkových pokojích a dvou prostorných apartmánech. Každý z pokojů je vybavený klimatizací, televizí a WiFi a ke každému pokoji je vyhrazeno vlastní parkovací místo. 

Skvělé jídlo aneb restaurace v Pyšelích

V případě, že vám během hraní golfu vyhládne, rozhodně stojí za to navštívit restauraci Loreta Golf Pyšely, která je součástí golfového areálu. Nabídka restaurace je založená na čerstvých surovinách a kuchyně při připravování jídel vychází ze starých českých receptur našich babiček kombinovaných s moderní celosvětovou kuchyní a populární slow food. Suroviny restauraci dodává například rodinná farma Bláto, Pesema nebo společnost Jamon. Kromě teplé kuchyně restaurace nabízí také tapas a antipasty v podobě kvalitních sušených šunek, nakládaných oliv, plněné zeleniny nebo vybraných sýrů

Autor článku

Bc. et Bc. Hana Knopfová
Bc. et Bc. Hana Knopfová
Head Copywriter

Vydáno: 31/07/2020

Hodnocení článku:

Počet hlasů: 374

Spočítat pojištění